Saaristohotelli Merikruunu hakee uutta kipparia.

Hotelli missä on 14 huonetta, respa, teollinen keittiö, sauna, 75 paikkainen ravintola + kabinetteja +100 paikkaisen terassi(t), viinikellari/pub Underbar, vuokrasaunat Strandbad ja Bubbelbad sekä 5 kpl MK:n Tähdistö-huvilat johon mahtuu 28 henkilöä yöpymään on nyt vuokrasopimuskilpailutus käynnissä.

Kaikki yhdessä tai majoitus- ja ravintolatoiminta erikseen.

Vuokrasopimuskilpailu on käynnissä 30.7.2024 saakka

Vuokranantaja Yhtymä Artzén & Laine vuokraa omistamansa vuonna 1930 rakennettu hotellirakennuksen Saaristohotelli Merikruunu (52), joka on toiminut ympäri vuoden keskeyttämättä alusta alkaen, pois-suljettuna huolto, parannus ja korjauksien aikana.

sekä 2023 rakennetut MK Tähdistöhuvilat (huvilat 15,18,37, 56 ja 57, saattaa muuttua) että saunat Strandbad (53) perinteinen 80-luvulta ja Bubbelbad (11) uusi moderni sauna ulkoporeammeella, jotka sijaitsevat kauniissa Turunmaan saaristossa, Kemiönsaaren kunnassa osoite Täysihoitolantie 6.

Kohde on strategisesti saariston huippupaikalla, meren rannalla jossa matkailijoiden suosituimmat kohteet on helposti tavoitettavissa. https://www.visitkimitoon.fi/fi/

Kohteen pitkä matkailuhistoria (1930-2024) sekä sijainti Merikruunu saaristokylässä jossa on neljäkymmentä uutta pienhuvilaa, antaa valmiin erinomaisen konseptin sekä tuen yrittäjälle.

Merikruunu saaristokylän vahva ja koko ajan vahvistuva asiakasvirta ympäri vuoden, luo yrittäjälle voimakkaat mahdollisuudet kehittämisen ykkösluokan matkailukohteeksi.

Merikruunu hotelli on läpikäynyt runsaasti isoja remontteja ja on nyt valmiina lähtöön kohti tulevan matkailun historiaa.

Tavoitteena on löytää matkailualan intohimoinen ja ammattitaitoinen yrittäjä/toimija joka hallitsee ne monet osa- alueet joita kohteella on tarjottavana erittäin monipuolisesti.

Yrittäjä/toimija joka on valmis jatkamaan Merikruunu saaristokylän voimakasta kasvua ja kehitystä, jolla on visio ja joka uskoo saariston vetovoimaan ja sen tulevaisuuteen.

Tavoittelemme yrittäjää/toimija joka on valmis isoon työhön ja menestykseen kun kyse on ravintola-, matkailu-, ja majoitustoiminnasta sekä alueen kehityksestä entisestään.

Merikruunun saaristokylälle on sydämen asia Hyvä Palvelu, Erinomainen Ruoka, Siisteys ja Puhtaus sekä persoonallinen tapa hoitaa tämä kaikki.

Asemakaava

Asemakaava mihin Merikruunu saaristokylä on rakennettu on (RM) ”matkailun edistämistä” ja (LV) ”satama” -kaava, joka oikeuttaa kylän laajentamista sekä huviloilla, ravintolalla ja satamapalveluilla. Suunnitelmat laajentamiseen on olemassa ja yrittäjän toiveet huomioidaan sen toteutuessa.

Vuokrasopimus

Vuokrasopimus tehdään lähtökohtaisesti 10:ksi vuodeksi, sopimuskausi alkaa 1.1.2025 jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi kalenterivuosi kerrallaan, ellei jompikumpi osapuoli irtisano sopimusta kuusi kuukautta ennen seuraavan kalenterivuoden alkua.

Tarjous, CV sekä kehitys suunnitelman tulee jättää 15.7.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kim.artzén@gmail.com myös tarvittava lisätietoa ja kysymyksiä voi laittaa tähän.

Tutustu myös merikruunu.fi ja hotelmerikruunu.fi sivustoihin. Pyydä/sovi tarvittaessa henkilökohtaisesta näytöstä kohteessa sähköpostitse osoitteesta marjoann.laine@gmail.com

Vuokra

Hotelli Merikruunun vuokra on 7% vuotuisesta liikevaihdosta, joka käsittää koko vuokrakohteessa harjoitettavan liiketoiminnan liikevaihdon yleismäärän. Minimivuokra hotellista on kuitenkin 2.500€/kk + alv aina 430.000€:n vuotuiseen liikevaihtoon saakka jonka jälkeen se muuttuu %:aaliseksi.

5 kpl MK Tähdistöhuvilat + 2 kpl saunan vuokra on yhteensä

1600€/kk + xx% vuotuisesta liikevaihdosta (kulujen jälkeen), joka käsittää koko vuokrakohteessa harjoitettavan liiketoimin- nan liikevaihdon yleismäärän.

Minimivuokra huviloista ja saunoista yhteensä on siis vähintään 1600€/kk

Liikevaihdon perusteella mahdollisesti maksettava lisävuokra erääntyy maksettavaksi 30.3. seuraavana vuotena.

Vuokrasopimusluonnos toimitetaan kiinnostuneille tarpeeksi ajoissa nähtäväksi ennen sopimuksen allekirjoitusta kuten myös vuokraus kohteiden vastuunjako taulukkoa. Edellyttää kuitenkin käyntiä paikan päällä ennen sitä.

Yhteistyöterveisin
Kim Artzén 040 0783 580
Marjo Laine 040 507 1096

Valintakriteerit

  1. Referenssit, taloudellinen asema, kokemus 20%

  2. Aukioloajat, sitoutuminen aukioloaikoihin, ravintolan tarjonta, ohjelma/teema tarjonta, ym 20%

  3. Liiketoiminnan vaikutusten arviointi, liikeidea ja liiketoimintasuunnitelma 15%

  4. Minimivuokratarjous, vuokravakuuden suuruus 10%

  5. Vuokralaisen investoinnit ja sitoutuminen 15%

  6. Vuokranantajan arvio yhteistyöhön MK-konseptiin

    sekä sopivuuteen Merikruunu kylän ”kippariksi” 20%