Merikruunu Saaristokylä & Tähdistö Huvilat

Sydämellisesti tervetuloa maailman kauneimpaan saaristoon ja sen sykkivään sydämeen, Merikruunu saaristokylään.

Kun valintasi on Merikruunun Tähdistö huvilat, olet jo matkailijoiden kaikkein suosituimpien ja rakastetuimpien kohteiden äärellä.

”Täällä on aina uutta nähtävää ja koettavaa”. 

https://www.visitkimitoon.fi/fi/

Merikruunu Tähdistö huvilat on rakkaudella suunniteltu ajatellen sinun lomasi onnistumista.
Varustelu on laadukasta ja kattavaa, jokaisessa

Tähdistö huviloissa on seuraavat asiat;

Ilmalämpöpumppu viilennykseen ja lämmitykseen.

Kaikissa ikkunoissa pimentävät verhot.

Kaunis tupakeittiö integroiduilla koneilla; astianpesukone, pakastin, jääkaappi, induktioliesi, uuni, mikro, vedenkeitin sekä kahvinkeitin.

Astiastot shampanjalaseineen.

Kylpyhuoneessa lattialämmitys, pyyhepatteri, hiustenkuivain ja kuivaava pyykinpesukone.

Makuuhuoneessa ja yläluhdeilla petivaatteet ja runsaasti tyynyjä.

Isot terassit erilaisine toimipisteineen ajatellen sinun viihtyvyyttäsi, kuten mm sohvaryhmä, ruokaryhmä, grilli.

Kaikissa huviloissa on terassilla oma jaguzzi lukuunottamatta Otava nro 15, huvilaa.

Huviloissa, Otava 15, Pohjantähti 18 ja Mimosa 37 on myös oma kaunis sauna, jossa upeat merinäköalat

Tähdistö huviloiden asiakkaana sinulla on vuokrattavana kaksi saunaa, suosittu ja sympaattinen rantasauna Strandbad, jossa on lumoava auringonlasku jokailtaisena näytöksenä.
Toinen Tähdistö huviloiden suosittu sauna on moderni Bubbelbad, jossa on ulkojaguzzi kuudelle. 

Merikruunu saaristokylä on erityisesti lapsiperheiden suosikki, ja heidän jotka nauttivat palveluista, laadusta, rauhasta ja turvallisesta paikasta sekä arvostaa huippusijaintia.

Monet matkailijat palaavat aina uudelleen ja uudelleen Merikruunulle ja näin on ollut jo vuosikymmenien ajan.
Hotel Merikruunu joka on alueen helmi, tarjoaa matkailijoille laajat palvelut aamiaisbuffeesta illan viimeiseen drinkkiin. Merikruunun lähes satavuotias historia kohtaa nyt modernin maailman ja nivoutuu yhteen antamatta historian unohtua. Hotel Merikruunu on remontoitu sen satavuotista ikää kunnioittaen ja jättäen historian havinan näkyviin. Vaiherikas ja mielenkiintoinen menneisyys näkyy saleissa ja esineissä joita on vaalittu jo sadan vuoden ajan, ja tarina jatkuu…

Jade: +358 41 311 8083
Marjo: +358 40 507 1096
merikruunu.huvilat@gmail.com

Otava 15

Tähdistö huviloiden Villa Otava katsoo ylväästi kylän yli ja nauttii upeista näkymistä sekä sijainnista.  Lumoava auringonlasku ja näkymät merelle sekä Hotelli Merikruunu läheisyydessä. Nautit meriterassin varustelusta kuten grillailusta tai saunasta merinäkymillä. Merikruunu Tähdistöhuviloista tämä on ainoa missä ei ole omaa jaguzzia, mutta vuokraat sen kätevästi Tähdistö huvilan asiakkaana.

Laatu ja eleganssi. Varaa oma viikkosi voimaantumiseen.

Max. 6hlö  alkaen vrk 259€

Low season  vko  1090€

High season vko  1290€

Pohjantähti 18

Johtotähtiä tarvitaan ja meillä Merikruunulla se on tämä. Kun tavoittelet parasta elämystä ja sinulla ei ole kiire minnekään. Villa Pohjantähti katselee yli 20m merenpinnasta elämää ja tietenkin sitä kuuluisaa auringonlaskua, tietoisena siitä että lomat rakennetaan laadusta ja palvelusta, sekä tarpeen tullen rauhasta. Tässä on se mistä täydelliset lomat rakennetaan, muu ei ole tarpeen.

Max. 6hlö  alkaen vrk 259€

Low season  vko  1090€

High season vko  1290€

Mimosa 37

Villa Mimosa sympaattisesti lähellä rantaa, joten mereen pulahtaminen onnistuu tassuttelemalla aamutakissa aamukasteisella nurmikolla meren tuoksusta nauttien. Merikruunu saaristokylän täysverinen pienhuvila merinäkymillä ja kaikilla herkuilla valmiina palvelukseen. Laatu ja sijainti kohtaa modernilla tavalla.

Max. 6hlö alkaen vrk  259€

Low season  vko  1090€

High season vko  1290€

Sirius 56

 

Suloinen Villa Sirius, pienhuvila joka ihastuttaa monet ikihyviksi. Rauhalliset puutarhanäkymät ja sijainti suojaisa jotta jaguzzilla on mukavaa nauttia toisistaan. Tässä kaikki on lähellä mutta silti riittävän kaukana.  Merikruunu Tähdistö huvilat hurmaa jokainen omalla tavallaan ja jokaisella on omat faninsa, onko tämä sinun lempihuvilasi.

Max. 5hlö alkaen vrk 180€

Low season  vko  890€

High season vko  1190€

Orion 57

Tähdistö huviloiden villa Orion nauttii villa Siriuksen seurasta rauhallisilla puutarhanäkymillä. Nämä kompaktit pienhuvilat edustaa modernia loma-asumisen kulttuuria parhaimmillaan ja herättää ihastusta kaikissa ikäluokissa ja saa loman tuntumaan suuremmalta. Pienuudestaan huolimatta nämäkin villat sisältää kaiken ylellisen mukavuuden jota lomaltasi vaadit. Kaiken keskellä mutta rauhassa.

Max. 5hlö alkaen vrk 180€

Low season vko  890€

High season vko 1190€

Muuta huomioitavaa: Alle viikon varauksiin Jacuzzi +100€ sekä loppusiivouus +90€

Mahdollisuus ostaa hotelli tasoiset liinavaatteet, sisältäen pyyhkeen 16€/hlö

Huvilat 15, 18, 37: Ikkunallisia yläluhteja hienoilla näkymillä on kaksi kappaletta, josta toiseen vankat kiinteät portaat ja toiseen irtoportaat jotka ovat melko jyrkät. Molemmilla yläluhdeilla on kaksi 80cm sänkyä, yläluhti on melko matala mutta lapsien rakastama ja miksei lapsenmielistenkin...

Huvilat 56, 57: Ikkunallisessa yläluhdissa, (hieno näköala) jonne melko jyrkät irtoportaat on kaksi 80cm sänkyä